OVER ONS

Als klein kind was ik altijd al gefascineerd door auto's: het aantal sportuitlaten werd op weg naar de zomervakanties nauwkeurig bijgehouden en al snel wist ik alle merken en type auto's uit elkaar te houden. Die autogekte is nooit meer weg gegaan: de afgelopen 15 jaar was ik bijvoorbeeld een frequent bezoeker van de Nürburgring.

Uiteraard hield ik in al die jaren mijn auto's wel netjes bij, maar echt goed poetsen (detailen) was er nooit van gekomen. Totdat ik in 2013 een aantal detailfora ging lezen en een aantal workshops heb gevolgd in o.a. machinaal polijsten en het verwijderen van diepere krassen. Vanaf dat moment was ik besmet met het detailvirus.

Kennissen en vrienden zagen het resultaat van mijn werkzaamheden en klopten ook bij mij aan. Kwaliteit staat bij Pmcarcleaning hoog in het vaandel. Wij pakken de problemen bij de bron aan en werken niet met zogenaamde fillers die de problemen slechts tijdelijk verdoezelen: voor zover mogelijk worden de problemen verwijderd en wordt gekozen voor een duurzame oplossing.

Een lakbehandeling wordt nog wel eens als overbodig gezien omdat een auto toch weer vies wordt en er na een wasbeurt toch ook weer netjes genoeg uit ziet. Bij een lakbehandeling komt echter de oorspronkelijke diepe glans volledig terug doordat krassen en swirls verwijderd worden. Tevens wordt de lak weer beschermd waardoor vuil veel minder goed hecht en de auto eenvoudiger schoon te houden is. De wijze waarop uw auto eruit ziet bepaalt daarnaast ook nog eens voor een groot gedeelte de waarde van uw auto. Na een behandeling zal uw auto er als nieuw uitzien.

Paskal Morriën
Pmcarcleaing